Out Of The Box Teater præsenterer musik, dans og skuespil

på vores helt egen måde. Vi kalder det cymatisk scenekunst

"Der var engang tredive år med indiske teknikker. Der var Danmark og en Konnnakol-ekspert, der var Italien og en Bharatanatyam-danser. Og der var to som os, der stadig ikke vidste, at de ledte efter hinanden...


Det var modenhedens tidsalder, der samlede geografierne, rytmen og kaldet.

I 2021 stiftede vi OUT OF THE BOX TEATER. En forbindelse mellem København og Bergamo.


Nomader og polyinstrumentalister. Hvor vi med instrument også mener stemmen. Vores forestillinger er oversat til italiensk, engelsk og dansk og taler nogle gange gudernes opfundne sprog.


Vi ønsker at gøre opmærksom på universaliteten af ​​dans og musik, og vi vil bygge en bro mellem verdener, der stadig ser på hinanden som fraktioner. Vi er imod enhver form for kunstnerisk racisme...


Det er derfor, at vi ikke foregiver at være andre end os selv. Vores oplevelser bliver ren dramaturgi og gestus.   Dans tjener ikke musik eller omvendt. Teatret er ikke bare en container. OUT OF THE BOX TEATER er en drømmeagtig og legende vision af synestetisk karakter.


Siden 2021 har vi dedikeret os til træning. At forsøge at sprede en kærlighed til traditioner og frækheden til at gennembore dem, hvor det er nødvendigt... så længe det sker med en historiefortællers ynde, der tjener sin konge og sin dronning..."

CV Henrik Andersen

CV Simona Zanini