OUT OF THE BOX TEATER tilbyder:

- Kurser og privat guitarundervisning med Henrik Andersen.

   Grundlæggende-mellem-avanceret niveau

- Konnakol og rytmisk musik masterclass med Henrik Andersen for skoler eller musikere.


Workshop eller privatundervisning i indisk klassisk dans i Bharata Natyam-stil med Simona Zanini

- Workshop for vestlige dansere og skuespillere om det østlige teaters kodificerede udtryksevne


Henrik og Simona tilbyder også workshops sammen om:

- musik og rytmisk bevægelse- udforskning af alle typer mulige interaktioner mellem levende musik og skuespil/dans


KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Henrik Andersen

Dansk guitarist, singer-songwriter, multiinstrumentalist og vokal percussionist. Blandt hans instrumenter er en 52-strenget guitar bygget til ham af Linda Manzer.  Henrik er født og opvokset i København. Uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København 

Han har optrådt professionelt siden han var 18 år og bl.a  studerede karnatisk musik (indisk musik) med Trilok Gurtu(IN) og Pete Lockett (UK), 

Henrik har specialiseret sig i vokal percussion, beatboxing og konnakol

Og så har Henrik andersen skrevet sin egen guitar symfoni "På Herrens Mark" - kommisoneret af Moskva filharmonikerne.  Og han har været solist s i "The Mediterranean", en koncert for guitar og orkester af John McLaughlin, ved flere lejligheder.  Henrik Andersen stiftede desuden World of Guitar Trio med Roman Miroshnichenko  (RU) og José Antonio Rodríguez (SP) Og trioens "Perfect Strangers" vandt prisen for bedste instrumental album ved den 15. Independent Music Awards i 2016 hvor Henrik  Andersens "Moon over Tanjore" vandt prisen for "Bedste traditionelle world komposition"

Han har været nomineret flere gange ved Hollywood Music In Media Awards og hans seneeste solo album "The Shape of Sound" ,som bl.a. indeholder musikken til Out of the box teater forestillingen af samme navn, modtog en æres pris i USA Songwriting Competition. 


Henrik Andersen er en teaterkunstner, der har arbejdet som skuespiller, skrevet manuskripter og komponeret musik til forestillinger med flere danske teaterkompagnier: ParkTeatret, TeaterTasken, Teater Refleksion og Opgang2. Og i udlandet: med Branar Téatars (IE) Theatre Monot (LB)

Henrik Andersen er desuden også kendt som professionel tegneserie tegner

Simona Zanini

Teaterskuespiller, danser, gadeartist og sangerinde. Uddannet på Teatro Tascabile-skolen i Bergamo ledet af Renzo Vescovi, som hun var medlem af fra 1995 til 2005, med ideen om en total kunstner, der er i stand til at bruge forskellige sceniske teknikker til at modellere sin egen krop og udvikle vokale kvaliteter.

Simona deltog i adskillige internationale turnéer med teatret, som hun forlod i 2006. Hun fortsatte med at optræde og udbrede de teknikker, hun besad (indisk klassisk dans, styltedans, fysisk træning og vokalteknikker) ved at samarbejde med flere forskellige teatre og instruktører. I 2017 flyttede hun til Danmark, hvor hun efter talrige oplevelser og eksperimenter, især inden for dans, mødte Henrik Andersen, som hun indledte det tætte samarbejde med, som fortsætter den dag i dag med aktiviteten i Out of The Box Teater.

Simona påbegyndte desuden siden 2021 en eksperimenterende rejse med opførelsesteknikker og moderne teater med Il Pesce d'Oro ledet af Samanta Cinquini og Micaela Leonardi. (IT)